Румен Радев: Управляващите се готвят да похитят Конституцията

1
Президентът отради поредна критика към правителството
Президентът отради поредна критика към правителството Видео: БНТ

Президентът отради поредна критика към правителството

"Управляващата коалиция не чува хората. Цените растат, скандалите се множат. Те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник, да подчинят политически МВР и службите", заяви президентът Румен Радев, цитиран от БНТ.

Президентът Румен Радев е на посещение в Неделино, където ще открие 22-ото издание на Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие. Държавният глава е придружаван от съпругата си Десислава Радева.

Във фестивалната програма, която продължава до 3 септември, ще се включат над 4000 индивидуални изпълнители и колективи от цялата страна, както и участници от Полша, Молдова, Република Северна Македония, Косово, Албания, Сърбия, Гърция и Грузия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари