Румен Радев: Решението на НС е опасна стъпка към въвличане на България във войната

8
По българските улици трябва да се веят български знамена, настоя президентът
По българските улици трябва да се веят български знамена, настоя президентът Видео: NOVA

По българските улици трябва да се веят български знамена, настоя президентът

"Мисля, че партиите пренебрегват здравия разум, защото това решение е опасна стъпка към въвличането на България във войната. Виждате, че конфликтът никак няма да бъде кратък, той ще се разраства."

Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти след водосвета на бойните знамена и знамената светини по случай Деня на храбростта, предаде БТА.

Коментарът на държавния глава бе в отговор на въпрос за взетото в парламента решение тази седмица за отпускането на финансова, хуманитарна и военнотехническа помощ за Украйна.

"Аз очаквам наистина разумни решения, защото самата формулировка „военнотехническа помощ“ е достатъчно разтеглива и рискована.

Само преди дни аз призовах да не допускаме страстите на войната да се пренасят в България. Затова още веднъж призовавам българските политици внимателно да преценят последствията от своите думи и да не дълбаят разделение в обществото ни“, каза Радев.

Според него е „абсолютно недопустимо“ в центъра на столицата да се създават сблъсъци по повод войната. „Това е опасно. По българските улици трябва да се веят български знамена“, отбеляза още Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    глупендери
    значи Виктор Орбан е умен политик, а Румен Радев лизач на Путин...Вие, сте толкова прости и ограничени, че няма на къде... човека не говори да помагаме на Русия.... а да не си слагаме осраният гъз там, където не му е мястото!
  • 2
    8
    Полуръст путин
    До 7 Явно и твоята куха кратуна е гъза на полуръста Путюююю.
  • 1
    7
    до 6
    А ти на какво си лизач, бе путьо? На памперсът на Байдън ли? Да ти е сладко!:)
  • -9
    6
    бах ти глупаците
    Що за педерас имаме за президент.Отвратителен антибългарин и лизач на руски гъзове.Докога бе,докога ще си завирате главите в гъза на Путин.Вижте къде изхвърчаха нормалните държави,а ние ..все в гъза на Путин.Що за тъпа държава избира тъп военен за президент.Тъп военен беше служебен премиер..Сега прави партия.Абе уроди ..стотици хиляди вземате при пенсиониране.Гледайте си пенсиите,заработени без за се изпотите,в годините прекарани в ядене ,пиене и курварлък.Политиката не е за тъпите ви кратуни.Руски уроди .
  • -4
    5
    хахаха
    Мълчи бе, мунчо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари