Румен Петков: АБВ предлага съдържание и енергия на лявото обединение

0
Според него повечето партии и коалиции са се вторачили в постовете и водачите на листи, отколкото в съдържанието и това, което предлагат на избирателите
Според него повечето партии и коалиции са се вторачили в постовете и водачите на листи, отколкото в съдържанието и това, което предлагат на избирателите Видео: bTV

Той допълни, че в този случай лявото обединение няма да бъде „механичен сбор“

АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват чистота и енергия на лявото обединение, каза Румен Петков в „Тази сутрин“.

Преди дни стана ясно, че за предстоящия вот ще има голямо ляво обединение, инициирано от БСП.

„От АБВ настояваме от години за консолидиране на левицата. Този диалог стана по инициатива на Корнелия Нинова“, допълни Петков.

Според него повечето партии и коалиции са се вторачили в постовете и водачите на листи, отколкото в съдържанието и това, което предлагат на избирателите.

„Съдържателната отлика на този формат – първите разговори бяха какво е това, което ни събира. Това е нещото, което отвращава хората. Не се говори за политика, а се водят грозни пазарлъци зад гърба на обществото“, коментира Петков.

Той допълни, че в този случай лявото обединение няма да бъде „механичен сбор“.

Румен Петков коментира и скандала с подслушването на политици. „За съжаление считам, че с този главен прокурор няма да има последици“, каза той.

По думите му е много важно да се изясни дали тези лица са подслушвани във връзка с престъпление или просто за да се знаят „намеренията им“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари