Рисувай, Баце, рисувай!

2
Аз съм в потрес и изумление
Аз съм в потрес и изумление

Без срам и свян, Бойко Борисов си е постнал тази снимка в профила във Фейсбук. Аз си признавам, че такава снимка бих я изгорила в тъмна доба и бих дала много пари да не я показват на хората. Но...човеци разни. Някои дори не са и такива.

Та Борисов е споделил и писание на Жан-Клод Ишиасният, че разбрал енергетиката и газовните хъбове благодарение на рисунката на Бойко Борисов. Който вместо с думи, му бил нарисувал енергетиката!

Аз съм в потрес и изумление. Не знам кое е по-позорното - това, че Борисов не може с думи да обясни нищо, а се налага да драска с чертички и стрелкички, или това, че Юнкер му е гледал рисунката и е разбрал нещо. А признанието на Ишиасният, че е сложил рисунката в рамка и я показвал на други политици, мисля, че показва или напредването в много тежка форма на ишиаса, или пък откровена подигравка с балканския шут на ЕС.

И се чудя, тези пиари на Баце къде са учили? За него е ясно, че да го плюят, си мисли, че с шампанско го заливат, но поне те да съобразят колко е срамна и снимката и признанието за драскулките. Явно некомпетентността се шири навсякъде!

Ай, Жан-Клод, цункай Баце и бягай. Урсулката е наред. А Борисов да си тренира рисуването. Че речникът му е доста оскъден и понякога сам не разбира какво говори. И съвет - да не използва дву- и трисрични думи, които му звучат интересно, без да им знае значението!

Очаквам публикация и на рисунката, за да ни се изясни и на нас как Борисов разбира енергетиката!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари