Републиканецът Рон ДеСантис спечели втори мандат като губернатор на Флорида

1
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп гласува за него
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп гласува за него Снимка: Jabin Botsford / The Washington Post via Getty Images

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп гласува за него

Рон ДеСантис от Републиканската партия спечели втори мандат като губернатор на Флорида, след като победи съперника си от Демократическата партия Чарли Крист, а това може да се превърне за него в стимул да се включи в борбата по определяне на кандидат-президент на републиканците за президентските избори през 2024 г., предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Той е известен с това, че взима активно участие в противоборството между републиканците и демократите, че е против строгите мерки за борба с ковид и че даде подкрепата си за закон за ограничаването на дискусиите, свързани с темите за ЛГБТ в училищата.

Чарли Крист е бивш републикански губернатор, който премина към демократите и бе избран за член на Камарата на представителите като член на Демократическата партия. Той се опита да привлече гласовете на умерените републиканци в някога колебаещия се щат, в който през последните години все повече се засилват симпатиите към републиканците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Браво!
    Най- яростният противник на ковид измамата и доста вероятен кандидат за президент! Между другото върнете лентата и чуйте негови изказвания от 2020 и 2021, доста смели
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари