Ремонтират 20 детски площадки в Русе

0
Предстои обновяването и ремонтът на 20 детски площадки за 528 000 лева
Предстои обновяването и ремонтът на 20 детски площадки за 528 000 лева

Предстои обновяването и ремонтът на 20 детски площадки за 528 000 лева с ДДС, след като Общината пусна обществената поръчка за избор на фирма изпълнител.

Шест площадки ще бъдат ремонтирани в центъра южно от бл. „Баба Тонка”, западно от бл. „Вяра”, южно от бл. „Тинка Джейн“, северно от бл. „Мургаш“, западно от бл. „Ком“, до бл. „Житен клас”. Тези площадки са за деца от 3 до 12 години. В комплекс „Възраждане“ - западно от бл. „Марин Дринов”, южно от бл. „Червен”, северно от бл. „Гладиола”, до бл. „Кирил и Методий” и до бл. „Ангара” за деца от 3 до 12 години. Ще има и комбинирана за деца от 0 до 12 години при бл. „Витим” и между бл. 10 – бл. 12 за деца до 3 години.

В комплекс „Здравец“ площадките са три, като първите две са за деца до 3 години, а последната е комбинирана - западно от бл. „Тича”, към ул. „Петрохан“, източно от бл. 34 и между бл. 82 - бл. 85.

В жк „Изток” детската площадка, която ще бъде реновирана е западно от бл. „Мура“, комбинирана за деца до 12 години. В „Родина“ до бл. „Голям Богдан” за деца от 3 до 12 години . В жк „Дружба 3” зоните за игра са две за деца от 3 до 12 години - южно от бл. 51 и северно от бл. 6

Документи за участие в поръчката се приемат в Община Русе до 27 април, а отварянето на офертите е на 30 април. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари