Рейтингът на ресторант се срина след посещението на Еманюел Макрон

1
Заведението е бомбардирано с негативни коментари и лоши оценки в Гугъл
Заведението е бомбардирано с негативни коментари и лоши оценки в Гугъл Снимка: Фейсбук / архив

Заведението е бомбардирано с негативни коментари и лоши оценки в Гугъл

Ресторантът Peña Pil Pil в южната част на френската община Перол претърпя рязък спад в рейтингите и наплив от лоши отзиви онлайн, след като френският президент Еманюел Макрон посети заведението, твърди France Bleu, цитиран от БГНЕС.

В четвъртък Макрон посети департамент Еро в Южна Франция. Той посети ресторант Peña Pil Pil в община Перол за бира на терасата. Оттогава ресторантът е бомбардиран с негативни коментари и лоши оценки в Гугъл.

След посещението на Макрон рейтингът на заведението в Гугъл се срина от 5/5 на 1,6/5 само за няколко часа. Сред коментарите през изминалите часове може да се прочете: „Тук посещаемостта е много слаба, забелязаха се тираните на Франция“, „Твърде много шум от манджите“, „Храната е добра, но този вманиачен развали всичко”.

Както сервитьорът в ресторанта Винсент каза пред изданието, посещението на президента е било пълна изненада за тях. „Не знаехме, че президентът ще дойде при нас... Не можем обаче да си позволим да не приемем президента на републиката или министър“, добави той.

По време на посещението си в департамента Еро френският президент беше придружаван навсякъде от протестиращи, които скандираха "Макрон оставка!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари