Разследват полицаите, псували футболисти

2
Служебната проверка тръгва седмица след скандалния случай
Служебната проверка тръгва седмица след скандалния случай

Служебна проверка застигна двамата полицаи от полицията във Велико Търново заради клипа с ругатни и обиди срещу футболисти.

Патрулният екип се отзовал по сигнал на тел. 112 за нарушаване на нощната тишина в жилище в старата столица преди около две седмици. В апартамента имало група млади футболисти. Те били наругани от полицаите, а някой заснел ругатните. Едва вчера обаче видеото е било пуснато в интернет, след което стана и достояние на медиите.

Не сме чакали записът да се появи в интернет, за да започнем проверка. Преди около седмица ние получихме филма и в момента върви служебно разследване срещу двамата служители, които са участвали в проверката“, бе лаконичен вчера гл. инсп. Веселин Райков, който сега управлява полицейското управление във Велико Търново временно.

По предварителна информация има данни, че само единият полицай, е псувал и обиждал грозно юноши от футболните отбори – „Етър“ и „Локо“ Дряново. Въпросният полицай е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е служител на РУ – Велико Търново от няколко години и с добри служебни атестации до момента, информира Борба.

Скандалното видео взриви социалните мрежи, но част от коментиралите питат какво правят посред нощ сами 15-16 годишни и къде е родителският контрол. Други настояват полицаите да са по-безкомпромисни с нарушителите.

Източник: БорБа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари