Ражда се нова легенда в русенския бокс

1
Радо Росенов прегази германец за титлата на „Странджа“
Радо Росенов прегази германец за титлата на „Странджа“ Снимка: Българска федерация по бокс

Радо Росенов прегази германец за титлата на „Странджа“

Боксьорът от БК „РусеРадослав Росенов отново вдигна трибуните на крака с изявите си. 18-годишният талант нахлу с гръм и трясък в мъжкия бокс, печелейки златния медал в категория до 60 килограма на Купа „Странджа“. Националът ни си осигури титлата, след като не остави шанс на опитния си германски противник Мурат Йълдъръм, съобщиха от Българската федерация по бокс.

Росенов се поздрави с категоричен успех с 5:0 съдийски гласа. В първия рунд той на два пъти прати съперника си в нокдаун, което само подсказа колко сериозна е разликата в класите. Българинът също така намери отново време да забавлява публиката, което се очертава и като негова запазена марка за годините напред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Мюмюн
    Поредният мангал който един ден ще убие нечие дете след употреба на кристали
  • 10
    1
    Стоян
    Този спорт трябва да е забранен!Повредени са горе!Дават заето!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари