Рамона Алексеева от Русе спечели турнир по тенис за деца

4

Възпитаничката​ на ТК “Приста“ преодоля Никол Бюлбюлева от „Свиленград“

Рамона Алексеева спечели първото място в турнира от серията Киндер+ до 10 години.

На кортовете в Парка на младежта възпитаничката на ТК “Приста“ преодоля Никол Бюлбюлева от „Свиленград“ с 4:0 гейма и се класира за следващия етап, на който ще се реши кой ще е българският представител на международните финали в Испания. Бронзът грабна Ния Синганова от „Августа Траяна“, съобщиха от .

При момчетата златото бе за Теодор Козлуджов от ТК "Локомотив 1924" Пловдив. Втори се класира Златомир Райчев от „Авеню“ Бургас, а трети стана Андрей Андреев от „Хемус“ Велико Търново.

Шампионите бяха наградени от зам.-кмета Златомира Стефанова, която им пожела да бъдат все така отдадени на тениса и да постигнат още много успехи на национално и световно ниво.

За поредна година Русе е домакин на турнири от веригата Киндер+, като през септември ТК „Приста“ също ще организира кръг от него.

Регламентът включва състезатели между 9 и 12 години от 10 страни, състезаващи се на местно ниво, за да излъчат представители за международните финали от 30 октомври до 2 ноември в „Рафа Надал Академи" в Майорка.

Турнирът бе организиран от ТК „Русе“ със съдействието на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари