Радостин Василев: България официално е гангстерския рай на Бойко Борисов и Пеевски

2
Сега лицето Борислав Сарафов ще прикрие "Барселонагейт"
Сега лицето Борислав Сарафов ще прикрие "Барселонагейт" Снимка: Facebook

Сега лицето Борислав Сарафов ще прикрие "Барселонагейт"

България официално е гангстерския рай на Бойко Борисов и Пеевски. Мафията подмени Гешев с нов, "добър" и послушен Гешев. Новият, временно изпълняващ длъжността, е Борислав Боби Сарафов. Подмяната е факт. Главният прокурор ще си остане главен адвокат на мафията. Да замениш Гешев със Сарафов е като да те свалят от въжето, за да ти отрежат главата.

Ортакът на Пепи еврото от "Осемте джуджета" е най-големият възможен срам за прокуратурата.

Сега лицето Борислав Сарафов ще прикрие "Барселонагейт", пачките, кюлчетата, сметките, изобщо всички престъпления на Бойко Борисов, после ще "изпере" и цялата престъпна клоака в НС.

ГЕРБ и ДПС, с активното участие на предателите от ПП-ДБ, буквално се гаврят с целия български народ. Докарахме я дотам в парламента да няма никаква опозиция, а всички партии да са на власт с мафията. Това е абсолютна подигравка. Държавата се движи на ръба, когато всички са в управлението, народът е опозиция. Съд, затвор и незабавна оставка на правителството.

P.S.

На тази дата, 16 юни 2022г. , Кирил Петков обеща на гражданите, че никога няма да се прегърне с мафията ГЕРБ-ДПС-"Възраждане" и ИТН, защото те са един бранд. Една година по-късно, Кирил Петков заедно с партийните послушковци от ПП-ДБ предадоха България на мафията

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Стоян
    Мафията си има дьржава,в България!За подигравка сме в целия свят
  • 8
    1
    Българин
    Слави Трифонов каза цялата истина . ПП и ДБ изпраха Боико и Пеевски сега мафията си има даржава а осемте джуджета главен прокурор. Без съдействие от прокуратурата неможе да ограбиш даржавата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари