Радослав Бимбалов: Тъжно ми е за хилядите невинни хора, които събраха живота с в куфар

1
И въпреки цялата тази тъга, виждам как ние, в тая шепа земя, сме станали просто противна салата. Поувехнали червени късчета, объркани носталгично, отчаяно скъсали с настоящето
И въпреки цялата тази тъга, виждам как ние, в тая шепа земя, сме станали просто противна салата. Поувехнали червени късчета, объркани носталгично, отчаяно скъсали с настоящето Снимка: Фейсбук

Тъжно ми е за хлапетата, ставащи на тор в Украйна. Без значение от коя страна на дулото са и дали последните им думи са на украински или руски

Тъжно ми е за хилядите невинни хора, които събраха живота с в куфар и оставиха домовете си за храна на някакви крилати ракети, пегаси на безмълвния ужас.

И въпреки цялата тази тъга, виждам как ние, в тая шепа земя, сме станали просто противна салата. Поувехнали червени късчета, объркани носталгично, отчаяно скъсали с настоящето. Неузрели зелени късчета, непохватно откъснати. И сред всичко това - мисли-червеи, от прогнила, изгубена човечност.

Нация, накълцана на дребно сме. С нож, по-тъп от нас, за да боли.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    toz bimbalov
    Моля ви, спрете да цитирате и преписвате от двойкаджии-дрисльовци. Обиждате интелигентността ни с техните словоблудства в едни определени соц. мрежи ! Не се търпи ! Ако искахме да ги четем, нямаше да четем вашите медии ! Няма отърване ! Тук Dunavmost ли е или ФБ ?!
  • 0
    1
    до хейтърите
    До хейтърите - Путин не е Русия и Руснаците не са Путин. Надявам се много скоро да разграничим Русия от Путин - т.е. Путин да НЕ е част от Русия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари