Работник е със счупен таз след падане от ремарке в Русе

0
Инцидентът е станал в двора на фирма на ул. "Търговска" в Русе
Инцидентът е станал в двора на фирма на ул. "Търговска" в Русе Снимка: БГНЕС / Архив

Мъж е пострадал при трудова злополука в петък вечерта

Инцидентът е възникнал в двора на фирма на ул. "Търговска" в Русе. Пострадал е 51-годишен мъж по време на товарене и редене на кашони в камион. При стъпване на крайния борд на ремарке е загубил равновесие и е паднал от него на лявата си страна, в резултат е получил болка в областта на таза и крак.

След преглед от пристигналия на място екип на спешна помощ, мъжът е бил откаран в болница „Канев“ в Русе, където е бил приет с фрактура на таз. Случаят е документиран от разследващите и се изяснява в хода на образувано досъдебно производство по чл. 134, ал.2 от НК, по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари