Пуснаха снимки на спалните за служители в офиса на Twitter

1
Спалните се отличават с прост дизайн и минимално обзавеждане
Спалните се отличават с прост дизайн и минимално обзавеждане Снимка: Джеймс Клейтън / Би Би Си

Спалните се отличават с прост дизайн и минимално обзавеждане

Откакто Илон Мъск придоби платформата за социални медии през октомври, Twitter претърпя някои големи промени.

Една от най-забележимите е културата на работа.

Това, което някога е било оживен офис с над 7 000 служители, сега е импровизиран хотел и офис за малко над 2 500 души. Според съобщенията Мъск е започнал да поставя легла, гардероби и пералня със сушилня за служителите, които лагеруват в централата на Twitter в Сан Франциско, Калифорния.

Снимките са публикувани от технологичния репортер на Би Би Си Джеймс Клейтън, информира KALDATA.

Те показват легла, футони и дивани, покрити с чаршафи и възглавници. Предполага се, че леглата са за уморените служители на Twitter, които работят дълги часове.

Спалните се отличават с прост дизайн и минимално обзавеждане – главно защото са офиси. В една от стаите има само един гардероб. В друга – пералня със сушилня.

Компанията работи със значително по-малко хора, отколкото преди поглъщането от Мъск.

Почти половината от служителите бяха съкратени, след като Мъск придоби Twitter, за да намали разходите на компанията, а стотици други напуснаха, след като Мъск поиска от тях да работят по-дълго време.

При по-малък брой служители, по-високи изисквания и по-дълги часове – изглежда, че леглата може да се окажат необходими.

Отделът за строителен контрол на Сан Франциско започна разследване на спалните в централата на Twitter, тъй като сградата е регистрирана само като търговска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари