Психологът Ценка Местанска идва в Русе

1
Терапевтът ще представи метод за  отслабване чрез силата на мисълта
Терапевтът ще представи метод за отслабване чрез силата на мисълта Снимка: кадър от NOVA

Отслабване чрез силата на мисълта е темата на тренинг, който е подготвила за гостуването си в Русе известният терапевт и психолог Ценка Местанска.

Тя ще бъде в града на 10 май и от 16 часа очаква желаещите да се включат в програмата в конферентната зала на хотел "Вега". Тренингът ще се проведе в две части.

По време на първата Ценка Местанска ще разясни причините, поради които много често, когато ни е нервно, скучно или се намираме в лошо настроение, се тъпчем с храна или със сладко, без изобщо да сме гладни.

Програмата и методът, използвани в тренинга, се базират на "препрограмиране на съзнанието".

При него се атакуват "причините" за напълняването и най-често те са любовно разочарование, стрес, обида, смяна на работното място или местоживеенето, 
развод и др. При този метод не само се отслабва стъпка по стъпка, но и теглото се задържа завинаги. Другите ползи са свързани с повишаване на самочувствието.

 Втората част от тренинга е предназначена за себепознаване. С предварително записване Ценка Местанска има възможност и да работи индивидуално с всеки, който желае да отслабне. Терапевтът работи и с аудио модели, както и с дистанционни лекции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари