Психолог представя в Русе нетрадиционни методи за лечение

0
Семинарите се провеждат в конферентната зала на хотел «Вега» от 22 до 24 септември
Семинарите се провеждат в конферентната зала на хотел «Вега» от 22 до 24 септември

Изцеляващи настройки за многоизмерно лечение ще представи от 22 до 24 септември в Русе известният психолог и ТЕС-терапевт д-р Ценка Местанска.

Семинарите се провеждат в конферентната зала на хотел «Вега» от 18 до 20 часа.

 „Мисълта лекува", това е мотото на семинара, който  д-р Местанска организира за русенци. Тя предлага модели за лечение със силата на волята си и самовнушението. «Волята и активните усилия помагат на болния да вземе под контрол и най-тежките болести.

Въздействието на речта оказва влияние на психиката, а оттам - и на функциите на различните органи», обяснява д-р Местанска.

Правилната настройка буквално отмива от съзнанието информацията за болестта и я заменя с нова, насочена към оздравяване.

Макар да звучат като мистично заклинание, в оздравителните текстове няма нищо мистично, те са основани на строгата наука и са предназначени за: оздравяване на сърцето и храносмилателната система, на вътрешните органи, зрението и слуха, за развитие на волята и способности.

"Изцеляващи настройки" помага да се преодолее стресът и депресията, учи как всеки може сам да ускори оздравяването си, да забави стареенето и да удължи живота си.

Справяне с различни заболявания на нервната система - стрес, паника, паническо разстройство, шок, страх, хронична умора, главоболие, отърсване от съмнения и много други.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари