Противоречия в показанията на Симона Радева - "забрави" къде живее Семерджиев

0
Майката на загиналата Хариет слуша всяка дума от първия ред на заседанията по делото
Майката на загиналата Хариет слуша всяка дума от първия ред на заседанията по делото Снимка: Facebook

Майката на загиналата Хариет слуша всяка дума от първия ред на заседанията по делото

След признание пред разследващите, че е помогнала на бившия футболист Георги Семерджиев да се укрие със стълба, пред съда Симона Радева "забрави" къде живее той, предава bTV.

Противоречия има в показанията както на Симона Радева, така и на приятеля Мирослав Якимов, смята адвокатът на семейството на загиналата Хариет.

Майката на Радева заяви, че медиите налагат психически тормоз над дъщеря ѝ.

Пред екипа ни говори и майката на загиналата на бул. "Черни връх" Хариет – Диана Стефанович, майка на загиналата Хариет. На всяко заседание по делото срещу Семерджиев тя слуша всяка дума от първия ред. За да разбере цялата истина.

Осем месеца след загубата на Хариет, единствената мисъл за Диана остава дъщеря ѝ.

Нищо друго не мога да правя в момента. Нито пък да мисля за нещо друго. Сънувам ги… и делата, и въобще катастрофата“, коментира тя.

И тя, и адвокатът ѝ смятат, че има крайни противоречия в показанията на Симона Радева и Мирослав Якимов. За нея има данни, че помогнала на подсъдимия да се укрие със стълба.

„Казва, че тя не знае къде живее Семерджиев, но в един момент както не знае къде той живее, тя закарва стълбата. Ако прокуратурата счита, че те са затаили истината или говорят неистини, би трябвало да се самосезира“, коментира адвокатът на семейството на загиналата Хариет Пламен Димитров.

От Софийската градска прокуратура посочиха, че докато делото тече, изразяването на позиция по същество на показанията на свидетелите би било прибързано.

Опитахме да разговаряме с Радева и Якимов, но без успех. Свързахме се с майката на Симона – Бистра. Тя коментира, че медийният интерес вече е психически тормоз.

И още разкрития по делото – в джипа на Семерджиев е открита дамска чанта и според семейството на Хариет той не е бил сам при сблъсъка. Според майката на подсъдимия, той не ѝ е споделял такова нещо.

Аз нито съм била свидетел на катастрофата, нито мога да кажа нещо за нея....всяка една майка ще защити детето си, каквото и да е“, казва Мариана Семерджиева.

Делото продължава утре. Майката на Хариет отново ще е на първия ред.

Трудно, много е трудно, но все пак като майка смятам, че съм длъжна да знам цялата истина, колкото и да ми коства“, казва тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Фртио
    Боже мили,докога ще гледаме тази отврат????Хайде вече в затвора!Какви са тези подигравки с хората.Ама така казала,ама незнаела,ама бременна!Няма да се учудим ,ако някой ден я видим на снимка на Хаваи!!!
  • 11
    2
    плюс-минус
    Гледам фотоса на тази "дама" и се потрисам от отвращение! Как е възможно служител на МВР да изглежда така?
  • 16
    1
    Крум
    Убийте го тоя татуирания боклук и на другите двама пръснете капачките и готово!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари