Протестите в Русе и страната

4
В Русе и по-големите градове на България също се състояха протести
В Русе и по-големите градове на България също се състояха протести Видео: БНТ

На много места в страната се състояха протести. Русенци също бяха на площада и тази вечер

С плакати "Единение и натиск" и "Заедно сме сила" за поредна вечер пловдивчани се събраха на протест. Те поискаха справедлива и законова политика, която да бъде в интерес на хората. Обновлението на България минава през оставките на правителството и главния прокурор - завиха протестиращите, предава БНТ .

Във Варна гражданите отново се събраха пред сградата на общината, но този път бяха разделени на две групи. Едната настояваше за оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Другата група протестира срещу промените в Закона за хазарта.

13-ти ден на протести в Русе. Хората, които се бяха събрали на площада пред Съдебната палата в града отново заявиха, че искат оставката на правителството и на главния прокурор. По-възрастни протестиращите казаха, че са тук, за да подкрепят младите, за да не бъде опорочен техния глас, за да имат избор.

Поредна вечер на протести и във Велико Търново. Недоволните от управлението за поредна вечер се събраха пред паметника „Майка България" в центъра на града. По-късно протестът прерасна в мирно шествие.

Жители на Карлово също поискаха оставка на правителството и на главния прокурор. Сред исканията им са още предсрочни избори, служебно правителство или свикване на Велико Народно събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари