Протестиращи искат оставките на Димитър Главчев и Калин Стоянов

0
Организатори са сдружение „Боец“
Организатори са сдружение „Боец“ Снимка: БТА

Организатори са сдружение „Боец“

Протестиращи се събраха пред сградата на Министерски съвет с искания за оставката на служебния министър-председател Димитър Главчев и на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов. Друга част от исканията са за провеждането на честни избори, предаде БТА.

Организатори са сдружение „Боец“, които вчера протестираха пред Министерството на вътрешните работи (МВР) срещу оставането на Калин Стоянов на поста вътрешен министър и в служебния кабинет. От сдружението смятат, че Стоянов е отговорен за купуване на гласове по време на местните избори и казват, че разполагат с конкретни данни за неговата отговорност.

Днес на извънредно заседание на Народното събрание членовете на служебния Министерски съвет, назначени от президента Румен Радев, с премиер Димитър Главчев, положиха клетва пред депутатите, съгласно последните промени в Конституцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ajkjk
    Тези от боец, дори не желая да ги изписвам в кавички и с главна буква - те са продукт на цру на агресора сащ и работят срещу България! Водачът им е прокси на сащ и яростно подкрепя кирчофци, кокорчофци, измамника ристю, атанасофци...... а всички от коалицията ще са в коалиция след изборите, защото изборите и резултатите им са решени от представителя на американския агресор - посланик кенет. България е узурпирана от американски бази, от американска военна техника. България от 1990 година е превзета от сащ и затова всичко в България е ОБРАТНО. Дано доживеем десетилетито, когато ще има масова борба срещу атлантизма, както досега скандалните ристюфци и атанасофци все още борят "комунизъма".
  • 1
    2
    миналата година
    Питах Гочето: Абе Гоче, що не направите една листа на Боец и не участвате в изборите?!? Той вика: Абе, брат, че кой ще гласува за нас?!?
  • -1
    1
    Бай Колю
    Бе к`ви са тия БОЕЦ? Това не беше ли оня дебеланко, дето спи със секретарката си докато реве по телевизията, че води жена си на операция в Турция.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари