Протестиращи готвят блокада на Дунав мост

5
Протестен автопоход организира "Възраждане" на 11 февруари, неделя
Протестен автопоход организира "Възраждане" на 11 февруари, неделя Снимка: Dunavmost

Протестен автопоход организира "Възраждане" на 11 февруари, неделя

ПП "Възраждане" организират протест на ГКПП "Дунав мост". Причината - отхвърленият референдум от Конституционния съд за запазване на лева като национална валута. От партийната организация се обявиха също срещу затварянето на предприятията от Маришкия басейн, изграждането на фотоволтаици на земеделска земя и вятърни турбини в Черно море. В изявление, публикувано във Фейсбук, "Възраждане" изказват опасения срещу приемането на мигранти в страната и срещу "хилядите регулации, които убиват земеделието".

"Приканвам всеки един русенец, всеки един наш сънародник, намиращ се в момента в Русе да се включи в автопоход, който ще започне в 10:30 ч., утре 11.02.2024 г. от Паркинга до НАП и ще приключи с мащабен протест на ГКПП Дунав мост като част общодържавната инициатива на единствената национална организация ВЪЗРАЖДАНЕ за защита на демокрацията и националния суверинитет!", се казва в съобщение в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    12
    до 11
    Ти нормални хора ли си очаквал, с вгъзраждане само идиоти се занимават, дето още не са разбрали че сме си де факто и в момента на евро, заради валутния борд. Много ще им се смея на тези олигофрени след като бъде въведено еврото официално и видят, че за тях няма да се промени нищо, освен картинката на банкнотата.
  • 10
    11
    ХАХАХАХА
    Преди малко минаха по булеварда три разпадащи се брички с надути клаксони и знаменца на "вгъZZраждани". СМЯХ!!!
  • 5
    10
    Мариян нагаждача
    Всички общински съветници и депутати от Възраждане и БСП на протест на Дунав мост. Патриотични слова ще произнесат Костадин Костадинов, Корнелия Нинова, Пенчо Милков и Златан Златанов. Ще има празнична програма с томбола и безплатни кебапчета с вино.
  • 19
    9
    Амънъза коем
    Да еба тяхната семка психопатска възражданска да еба
  • 23
    8
    Приканвали
    възраждане,а аз приканвам полицията и прокуратурата да вземе мерки и осигури спокойствието на русенци...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари