Протестиращи блокираха подбалканския път София - Бургас

1
Те се заканиха, че протестът им ще продължи до 12 часа
Те се заканиха, че протестът им ще продължи до 12 часа Снимка: Кадър от Nova

Блокада на Подбалканския път София - Бургас.

Жители на Карлово и Сопот излязоха на протест срещу високите цени на горивата. В знак на недоволство те спряха движението като започнаха да пресичат пешеходната пътека на изхода на Сопот за Анево на интервали от 15 минути. Заканиха се, че протестът им ще продължи до 12 часа.

Едно от исканията им е цената на горивата да стигне до 2 лева.

Виждаме намаление, но то не е достатъчно на фона на заплатите в нашия район, които са средно 800 лева”, каза една от протестиращите. “Искаме драстично намаляване на цените на горивата”, заяви още тя, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари