„Просякът на Динко“ се премести в Стара Загора

1
Мъжът отново е "инвалид" и проси пред голям хипермаркет
Мъжът отново е "инвалид" и проси пред голям хипермаркет Снимка: Facebook

Мъжът отново е "инвалид" и проси пред голям хипермаркет

Мнимият просяк, който бе изобличен от Динко Вълев и заради когото ямболският бизнесмен се озова за едно денонощие в ареста, отново е на терен, сигнализираха читатели, съобщи Флагман.бг.

Менте инвалидът е заснет днес в количка пред голям хипермаркет в Стара Загора. Стои с продупчена шапка, разкъсана блуза и одеяло, което да скрива тайника за краката му. И отново проси – протяга миловидно ръка към всеки влизащ в магазина.

Мъжът, който е на видима възраст около 50 години първо се правеше на еднорък в Бургас и просеше по кръстовищата. След като бе разкрит и дори изяде няколко шамара, се премести в Равда, а там попадна на Динко Вълев.

Ямболският бос на желязото споделя, че имал засилено чувство за справедливост и не смятал, че това, което прави този мним инвалид е правилно. По думите му просякът изкарвал по 300 лева на ден – предимно от стари хора и деца, които най-често го съжаляват.

Динко се покая за реакцията и призна, че действията му са били крайни при гледането на вчерашната мярка за неотклонение в Районния съд на Несебър. Той дори предложи работа на просяка – като пазач на неговия склад. Щял да му осигури и подслон. Човекът обаче явно няма желание да работи, а ще обикаля България, правейки се на сакат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Farting Bull 🦬💥
    Защо не го ухапа?
  • 29
    2
    Гошо куче лошо
    Малко му бяха шамарите. Ебахти бизнеса. 300 лева на ден, без данъци само седиш и дремеш там. Динко може да пали лесно, обаче тоя "просяк" хич не е цвете. В Русе имаше един пред Света Троица, който разправяше че за 2 часа направил 70 лева и се уморил да седи и мисли да си ходи. Как не го ритнах и аз тогава...
  • 15
    1
    скромен човек
    не е ни най-малко нагъл, оставете го на мира ми му купете няколко столични апартамента да ги отдава под наем, заслужава го
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари