Задържаха Динко

8

Служители на РУ Несебър са се самосезирали след случая пред хипермаркет в Равда

Динко Вълев от Ямбол е задържан от полицията заради агресивно поведение, след като на клип, публикуван в в социалните мрежи, се вижда как блъска, плюе и удря шамар на мъж представящ се за инвалид и просещ пред хипермаркет в Равда.

Служители на РУ Несебър са се самосезирали и е образувано досъдебно производство за хулигански действия, съобщиха от полицията. Динко Вълев е задържан заради противообществена си проява за срок от едно денонощие. Същият е дал обяснения за действията си.

Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице.

По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Bgj
    вместо да задържат тариката, задържаха динко. Чудна държава.
  • 3
    9
    МВР - нещо е сбъркано ...
    Затова, че Динко е разобличил един явен измамник, който обира наивните хора - арест!?
  • 15
    8
    гражданин
    Кога държава ще започне от най -ниската бръмка та до горе? КОГА? Хората са обезверени от безличието на държава и общество. Не че подрепям саморазправата,но някой трябва да каже ЦАРЯТ е ГОЛ!
  • 0
    7
    Мюмюн
    Има ли значение как проси или краде някой? Има толкова много орки които са на социални и все реват , че има расова дискриминация, но живеят хиляди пъти по-добре от работещия човек. На този принцип трябва ли Сульо да се изживява като Батман!? Утре ще реши , че някой изглежда грозен и ще го пребие. Всеки има права. Всеки е човек! А този ще излезе утре понеже е спонсор на власта!
  • 17
    6
    БЪЛГАРИН
    Всички мошенници трябва веднага да се наказват.Браво на ДИНКО,който не го харесва,значи има притеснения .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари