Проститутка спретна див екшън на клиента си

2
Мъжът е бил нападнат, обран два пъти и си счупил ръката при опит за бягство
Мъжът е бил нападнат, обран два пъти и си счупил ръката при опит за бягство

Пловдивчанин, възползвал се от услугите на една от труженичките на Алеята на любовта, беше обран два пъти за 15 минути.

След първия инцидент клиентът опитал да се спаси с бягство. Докато прескачал оградата обаче, паднал и си счупил дясната ръка в областта на рамото. Докато опитвал да се изправи, бил застигнат от антуража на жрицата, пребит и ограбен за втори път, пише Марица.

Случката се разиграла около 22 часа на 28 юли 2014 г., когато мъжът решил да приеме офертата на проститутката, работеща в района на Централна гара. След като бил обслужен, установил, че от джоба му липсват 20 лева. Усъмнил се в платената си партньорка и грабнал чантата да търси заграбеното. Мургавата дама се разкрещяла и след миг злощастният мераклия бил наобиколен от половин дузина жрици и сутеньора им. 

Случайни минувачи чули разправията и извикали полиция. За да не се изложи пред униформените, мъжът хукнал да бяга към автогара „Родопи”, но по пътя паднал и си потрошил ръката. Междувременно сутеньорът и неговите подкрепления го настигнали и му ударили пердах. Докато го налагали, взели от клиента телефон и още 10 лева. След това избягали, а злополучният любовник успял да стигне до дома на сестра си, която го завела в болница. Там го гипсирали и обработили раните от нанесените удари.

Биячът му е заловен и осъден за кражбата на телефона и десетте лева на година и половина затвор, които трябва да излежи при първоначален строг режим. Присъдата е сурова, въпреки че цялата стойност на плячката е едва 140 лв., защото нападателят е осъждан нееднократно и преди.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари