Промяна в приема за ДГ „Слънце“

1
​Корекция на съществуващи заявления за първото класиране за прием в учебната 2023 / 2024 година могат да се извършват до 2 юни включително
​Корекция на съществуващи заявления за първото класиране за прием в учебната 2023 / 2024 година могат да се извършват до 2 юни включително Снимка: Facebook

Корекция на съществуващи заявления за първото класиране за прием в учебната 2023 / 2024 година могат да се извършват до 2 юни включително

Община Русе уведомява своите граждани, че считано от 11 април в програмен продукт „Прием в детска градина“ можете да заявявате самостоятелно желание за прием в двете отделни сгради на ДГ „Слънце“, както следва:

• ДГ „Слънце“ - ул. „Шейново“ 14

• ДГ „Слънце“ – ул. „Доростол“ 24

От системата отпада приемът във филиал „Бисер“.

Считано от същата дата, всички подадени към момента заявления за прием за предстоящите класирания, в които е посочена ДГ „Слънце“, автоматично са прехвърлени и в заявлението им на мястото на ДГ „Слънце“ е отразено ДГ „Слънце“ - улица „Шейново“ 14.

В тази връзка родителите, посочили филиал „Бисер“ или искащи детето им да кандидатства за сградата на улица „Доростол“ 24, е необходимо да извършат корекция при подредбата на желания, отразявайки валиден избор за детско заведение.

Корекция на съществуващи заявления за първото класиране за прием в учебната 2023 / 2024 година могат да се извършват до 2 юни включително.

За съдействие и допълнителна информация относно промените в приема в ДГ „Слънце“ можете да се обръщате към служителите в детското заведение на телефон 082/845-859.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари