Прокурорският син от затвора: Поправих се

0
Това каза 19-годишният Васил Михайлов и помоли съда да го пусне на свобода
Това каза 19-годишният Васил Михайлов и помоли съда да го пусне на свобода Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Това каза 19-годишният Васил Михайлов и помоли съда да го пусне на свобода

затвора е пълно с провокатори. В началото допуснах грешки, но 4-5 месеца не съм наказван"

Това каза 19-годишният Васил Михайлов, син на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, помоли Софийският районен съд да го пусне на свобода, защото бил зад решетките вече 11 месеца по обвинение за побои и закана за убийство. "Като цяло съм се поправил. Преди може да съм демонстрирал агресия, но вече не. Моля за вашето благословение", добави той, цитиран от Агенция Фокус.

"Ако ме пуснете под домашен арест, се прибирам директно у дома. Въобще не искам да излизам с друга мярка. Трябва ми само да съм при моите хора", каза още Михайлов.

За това, че вече се е променил, той даде за пример, че в началото на съдебното заседание "възпитано, не агресивно", попитал прокурора Георги Иванов как е. А поведението му бе определено като "чисто човешки".

Според адвоката му, когато клиентът му бил спокоен, бил "много оперативен". Понякога не спял с часове, защото лампата в килията светела.

Младият мъж е в затвора в Бобов дол. Съдът обаче отказа да го пусне от затвора, като посочи, че все още не е отпаднала опасността от извършване на престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    мммм
    То момчето се е поправило
  • 12
    1
    Добрата фея
    Васко, аз пък искам да продължиш да се "поправяш" в затвора още дълго време, поне едни 15-ина годинки! Нека лилавите обитатели на затвора хубаво да ти "поправят" халката и психиката, па чак тогаз да те пуснат на свобода. Ще си послушен, мил и вежлив, а бе, направо друг човек!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари