Прокуратурата няма да протестира "подписката" на Христо Шопов

0
Причината е, че няма данни за опасност той да се укрие или да извърши престъпление
Причината е, че няма данни за опасност той да се укрие или да извърши престъпление Снимка: Ани Петрова / БНР

Причината е, че няма данни за опасност той да се укрие или да извърши престъпление

Софийската районна прокуратура няма да протестира пред горната инстанция наложената най-лека мярка за неотклонение "подписка" на актьора Христо Шопов, обвинен за закана за убийство на жена, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата, предаде БТА.

Причината е, че няма данни за опасност той да се укрие или да извърши престъпление.

На 24 февруари съдът освободи с мярка "подписка" Шопов. Той беше задържан след междусъседски спор на 23 февруари. Прокуратурата настоя пред съда да му бъде наложен постоянен арест, а адвокатът му пледира, че няма нито една законова предпоставка за налагането на такава мярка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    Иванов
    По стечение на обстоятелствата бях в компания с артисти от един софийски театър. Бяха фалшиви и нафукани егоцентрици. Говореха, че са духовен елит, без който нацията ще загине. Пиха, повръщаха, направиха гнусна интрига на колега, а една от тях не спря да говори по телефона как ще вземе апартамента на някаква баба...
  • 9
    1
    Мелпомена
    Появиха се показания, че въпросното комплексарче и друг път е заплашвал с оръжие хора. Каквато държавата, такава е и "културната" интелигенция. Синът на този е пък наркоман, дано да няма пистолет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари