Програмата "Мляко и кифличка" ще обсъждат русенски и румънски земеделци

0
Първото за 2016 година заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група (СБРЗРГ) ще се проведе на 25 февруари в Гюргево /архив/
Първото за 2016 година заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група (СБРЗРГ) ще се проведе на 25 февруари в Гюргево /архив/

Първото за 2016 година заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група (СБРЗРГ) ще се проведе на 25 февруари в Конферентната зала на Окръжен съвет Гюргево.

Ще бъде представен Бюлетина за дейността на СБРЗРГ  през 2015 година. Наред с това, ще се дискутират предложения за теми, които да са обект на обсъждане през настоящата година. Досега са предложени такива от всички членове на групата.

В рамките на заседанието, поради демонстрирания интерес през изтеклата година към темите: „Мерки за насърчаване на местните продукти, програмата  „Мляко и кифличка” в Румъния и как местните общности могат да се възползват от нейното изпълнение”, домакините ще представят допълнителна информация по тях.

Заседанието се организира от Окръжен съвет Гюргево, Областна администрация Русе, Трансграничен Бизнесцентър „Данубиус“ и Асоциация Еврорегион „Данубиус“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари