Съвместната комисия с общински съветници от Гюргево ще заседава в Русе

1
Основна тема ще бъде инсинератора в Гюргево
Основна тема ще бъде инсинератора в Гюргево Снимка: Община Русе / архив

Основна тема ще бъде инсинератора в Гюргево

Новосформираната работна група между общинските съветници от Общински съвет – Русе и Общински съвет – Гюргево ще заседава на своето първо заседание утре, 19 септември, от 10:00 часа, в зала Панорама, на ет. 6 в сградата на Община Русе.

Работната група беше създадена по време на второто историческо заседание между общинските съвети на двата побратимени града през юни тази година, а целта – по-широко обсъждане на въпросите, касаещи трансграничното сътрудничество между България и Румъния.

Основна тема на дебатиране ще бъде несъгласието да бъде изградена инсталация за изгаряне на медицински и животински отпадъци на територията на бившия химически завод в гр. Гюргево, Р Румъния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари