Прогноза за времето до 4 септември 2022

0
Какво време ни очаква в началото на новия месец?
Какво време ни очаква в началото на новия месец?

В понеделник в Североизточна България ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността.

Ще духа до умерен югоизточен вятър, предава БНР. Минималните температури ще са между 18° и 23°, а максималните от 31° до 36°.

Във вторник ще се задържи предимно слънчево. Вятърът от изток и североизток временно ще се усили, а температурите слабо ще се понижат.

В сряда и четвъртък облачността ще е променлива, с повече слънчеви часове преди обяд. Главно в четвъртък ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици. Локално са възможни и по-интензивни явления. Вятърът ще е умерен от север и североизток. Температурите ще продължат да се понижават и в четвъртък дневните ще достигат 28°- 33°.

В петък облачността ще е по-често значителна. Ще има краткотрайни, на места интензивни, валежи, придружени от гръмотевици. Максималните температури ще се понижат до 24°-29°.

През почивните дни ще има повече слънчеви часове, а вероятността за валежи намалява. Вятърът в неделя ще отслабне. Температурите слабо ще се повишат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари