Продава се уникално BMW М4, принадлежало на Диего Марадона

1

Автомобилът е с подпис на легендата на предното стъкло

Близо година след смъртта на Диего Марадона в Аржентина започна разпродажбата на имоти и активи, принадлежали на легендарния аржентински футболист. Сред тях е и специално купе BMW М4, което е един от последните автомобили на Марадона, сподели Automedia.bg.

Автомобилът има пробег от 5900 км, като той е купен през 2017 година. Тогава Дон Диего се завръща към треньорската професия в ОАЕ след 5-годишна пауза. По същество това е оригинален екземпляр от модела без промени в екстериора и интериора.

Единствените допълнителни детайли са сините мигащи светлини, инсталирани вътре в решетката на бъбреците и нов клаксон. Най-ценното за феновете обаче е подписът на легендата върху предното стъкло.

Купето е с кожен салон и покрив от карбон, а под капака му е поставен 3,0-литров двигател с 6 цилиндъра, развиващ мощност 431 к.с. Моторът е съчетан със 7-степенна автоматична скоростна кутия DKG с двоен съединител. Цената на автомобила като нов е 165 000 долара (142 000 евро).

Освен това М4 на търга ще бъдат продадени и други активи на покойния аржентинец. Сред тях са две къщи в Буенос Айрес, няколко картини, оборудване за фитнес и още две коли. Едната е микробус Hyundai Н1, а втората – BMW7-Series. Седанът е във версията 750i, като струва 225 000 долара (195 000 евро) и е една от 5-те бройки от модела, продадени в Аржентина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари