Продължават блокадите по главни пътища в България

1
Протестиращите енергетици и миньори са блокирали магистралите „Тракия“ и „Струма“ и Прохода на Републиката
Протестиращите енергетици и миньори са блокирали магистралите „Тракия“ и „Струма“ и Прохода на Републиката Снимка: МВР

Протестиращите енергетици и миньори са блокирали магистралите „Тракия“ и „Струма“ и Прохода на Републиката

Продължават ограниченията в движението по автомагистралите „Тракия“ и „Струма“, както и през Прохода на Републиката.

Товарните автомобили, пътуващи от ГКПП „Капитан Андреево“ в посока към Русе – „Дунав мост“ или обратно, биват пренасочвани през пътя Харманли-Тополовград-Елхово-Ямбол, както и през Ришки проход. Обходът за леките коли е през Шипченски и Котленски проход.

На територията на Хасковска област е блокирано движението по път II-76 в района на с. Княжево. Обходният маршрут за леките коли е през Княжево - Радовец - Пъстрогор – Свиленград, а за МПС над 12 т: Свиленград - АМ „Марица“ - АМ „Тракия“ - п.в. Чирпан - Ракитница - Стара Загора и обратно. Ограничено е и движението по път II-55, в района на с. Главан, и в двете посоки. Изграден е обходен по път II-55 - с. Полски Градец - Тополовград - Харманли и обратно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Дали
    Дали хората от малките населени места с пренасочен трафик са доволни - много движение, много тежки камиони, евентуално нарушена пътна настилка, за безопасността на хората да не говорим. А дали пък превозвачите са доволни- по-дълъг път, повече гориво, понякога губят време и има неустойки.
  • 3
    1
    Възмутен
    Трябва да се сложи край на това безобразие. Не може няколкостотин или хиляди души да командват страната. Няма ли полиция, жандармерия, армия в тази държава. Кой дава разрешение за блокиране на пътища. Ако има издадени разрешения за блокиране на пътищата, далият разрешението да бъде отстранен веднага от поста, кото заема. Ако блокадите са незаконни има начин как да бъдат отстранени и изметени. А ако нашата полиция, жанрадмерия, специални части и армия е неспособна, нека поискаме помощ от дружи държави. Или управниците искат да застанат хора срещу хора. Нищо чудно и това скоро да стане. да кажем 4-5 хиляди минуори срещу стотици хиляди страдащи от тяхното безобразно и нагло поведение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари