Принц превози 80 сокола в първа класа на самолет

0

Пътуването със самолет винаги идва с определени усложнения.

Теглото на багажа не е допустимо, раницата е по-голяма, отколкото искаме да бъде, а и понякога се возим до бебе с гърло на оперен певец.

И всичките тези наказания са в следствие на факта, че никой не желае да плаща повече. Парите остават само подробност за кралските особи, а членовете със синя кръв от Саудитска Арабия ги смятат за досада. Според правилата за летене, всеки пътник има право да носи до 6 птички на борда, ако е в икономична класа.

Принцът обаче разполага с 80 сокола, с които не иска да се раздели. Какво е решението? Резервирането на цялата първа класа и качването на всички птички. Снимката е качена в Reddit, след като пилотът бил очарован от пасажерите в първа класа на Qatar Airways. Принцът просто се запознал със законите и разбрал, че всеки пасажер има право само на една птичка в икономична класа при останалите пасажери и до шест в багажното отделение, пише men.hotnews.bg.

Кралските соколи нямат място в багажа и затова бързо били настанени в първа класа. Птичка да бъдеш в днешно време, особено на саудитски принц!

Източник: hotNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари