Приключиха строителните дейности около блок "Потсдам" в Русе

1
Това съобщи кметът Пенчо Милков в социалната мрежа
Това съобщи кметът Пенчо Милков в социалната мрежа Снимка: Община Русе

Това съобщи кметът Пенчо Милков в социалната мрежа

"Тази седмица приключихме със строителните дейности по подготовка на паркинга и подхода към бл. Потсдам 2"

Това съобщи кметът Пенчо Милков в социалната мрежа и уточни:

"Положихме нови бетонни ивици, подсилихме основата от трошен камък с профилиране на терена. С подобряването на времето ще положим и асфалтовата настилка. За улесняване на движението на гражданите в квартала изградихме две пешеходни алеи в пространството между ул. “Потсдам” и блоковете Потсдам 1 и 2".

Готова е документацията, с която ще се кандидатства за финансиране от Министерството на отбраната за ремонт на двата военни паметника на загиналите в Балканската и Първата световна война, които се намират в с. Басарбово и в кв. Долапите, става ясно още от отчета на общината за изминалата седмица.

На официалния сайт на общината има раздел за новата програма за саниране на жилищни сгради - https://obshtinaruse.bg/energiyna-efektivnost-i-sanirane. В него се съдържат насоки за Етажните собствености в зависимост от това дали сами ще финансират енергийното и техническото обследване на сградите, или ще кандидатстват за целево финансиране от Общината.

Какво още направи Община Русе през работната седмица вижте тук- https://bit.ly/otchet_0901_1301

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    2
    Дедо Ристо от Павликени
    Абе ти си работен като пчеличка. Остави площадките и камъните, аз да те попитам чедо и ученик мой работливко колко цветчета на центъра на града опраши както съм те учил щото време нямаш и това ще ти остане.
  • 12
    1
    Баба Гицка
    Ще видим, бабиното, какви сте ги направили като сложите асфалта и завалят дъждове. То от много хвалби дикиш няма щото остават само хвалбите и на хората псувните. Да те попитам, бабиното, ти другс работа нямаш ли, че все във фейсбук киснеш и пишеш?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари