При спецоперация в Русе задържаха младеж с наркотици, оръжия и боеприпаси

1
По случая е образувано досъдебно производство
По случая е образувано досъдебно производство Снимка: Снимката е илюстративна

Наркотици, растения марихуана, пособия за разфасоване, оръжие и боеприпаси са установени у 29-годишен русенец, съобщиха от ОДМВР в града

 На 19 март, в хода на провеждащата се полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност на територията на града, от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР - Русе е извършена проверка на адрес в гр. Русе, обитаван от 29-годишен мъж.

След претърсване  полицаите са намерили наркотични вещества – метамфетамин и канабис, две електронни везни, стъклени шишета с канабисово масло, огнестрелно оръжие, боеприпаси, дузина растения – канабис, отглеждани в специално пригодено за това помещение и други вещи.

Мъжът е бил задържан по ЗМВР, като по случая е образувано досъдебно производство за престъпления по чл.354а, чл.354в и чл.339 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари