Представиха новият Iphone SE

0
iPhone SE бе представен като най-мощният 4-инчов смартфон към момента
iPhone SE бе представен като най-мощният 4-инчов смартфон към момента

Тази вечер в Сан Франциско Apple представиха това, което очаквахме от известно време – iPhone SE.

Според Купертино, потребителите продължават да желаят 4-инчов смартфон за всекидневните си нужди и за миналата година са били закупени над 30 милиона 4-инчови iPhone телефони. Гигантът се е вслушал в това желание и от работата през последната година се е родил телефон, който на външен вид прилича малко на iPhone 5s, но приликите са до тук, пише SMART NEWS

iPhone SE бе представен като най-мощният 4-инчов смартфон към момента – той включва в себе си 64-битовият Apple A9 чип с вграден M9 копроцесор. Това прави SE два пъти по-бърз от iPhone 5s.

Освен това, Apple са включили в новото си отроче 12-мегапикселова, iSight камера с True Tone светкавица и Focus Pixels технология. С нея можете да правите панорамни снимки до 63-мегапиксела, 4K видео и, разбира се, Live Photos. Предната камера пък е екипирана с Retina Flash за по-добри селфита. iPhone SE без проблем поддържа Touch ID и Apple Pay, но за жалост, както се предполагаше, не включва 3D Touch.

iPhone-SE-event-photo-6

Цветовете, в които ще можете да изберете своя нов 4-инчов iPhone, са сиво, графит, злато и популярния напоследък rose gold.

Трябва да кажем нещо и за цената на новия смартфон – първоначално той ще е наличен в 110 държави по света, като поръчките стартират на 24 март, а доставките – на 31 март. Ще се предлага в две разновидности – 16 и 64 гигабайта, със цени съответно 399 и 499 долара. Това прави iPhone SE най-евтиният Apple смартфон до момента.

iPhone-SE-event-photo-7

iPhone-SE-event-photo-5

Източник: SMART NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари