Протест пред Президентството в подкрепа на Украйна

2

Протестиращите скандират „Оставка“ и носят плакати с надписи „Да, Украйна в НАТО и ЕС“ и „Позор“

Граждани се събраха на протест пред президентството в подкрепа на присъединяваното на Украйна към Европейския съюз и НАТО под наслов „ДА на УкрайнаНЕ на Радев!“, съобщи DarikNews.bg.

„Излизаме, за да осъдим позорното решение на президента да не подпише декларацията на своите европейски колеги в подкрепа на заявката и желанието на Украйна за членство в НАТО“, заявяват организаторите от Гражданско сдружение „БОЕЦ“.

Те призоваха гражданите да носят червени предмети, стари дрехи и обувки, които да натрупат пред сградата на президентството, създавайки „грамадата на позора, която да е символ и паметник на прокремълската, антибългарска, антиукраинска и антиевропейска политика на Румен Радев".

Протестиращите скандират „Оставка“ и носят плакати с надписи „Да, Украйна в НАТО и ЕС“ и „Позор“.

Полицейското присъствие в района е засилено, но улиците не са затворени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Е сега..
    Боец, Дай България..знак на равенство...Усложняваме малко: Дай България + ПП + ГРОБ = Американско посолство. А функция на това посолство са "Америка за България", Боец и разни други такива...Все соросоидски креатури.. и не само..Изобщо тази математика си е доста лесна. За съжаление се убеждавам за пореден път, че общото интелектуално ниво е паднало доста, и за съжаление, не само в България. Всъщност ЕК и изобщо ръководството на ЕС показа истинската си същност и истинското си ниво...Жалко е. Още по - жалко е, че България е част от тази организация. Ако Светът не изгори скоро, и всичко се размине по някакво чудо, много сериозно трябва да се замислим върху следното: Наистина ли мястото ни е в ЕС, и ако да, в този ли му вид. Не е ли време ЕС да се промени?!
  • 0
    7
    YYYY
    И Украйна не е.
  • -11
    6
    русенец
    Слава на Украйна. Победа!
  • 11
    5
    Свети Унуфри
    Фашистка измет! Срам ме е от вас!
  • 21
    4
    dgd
    Който е на площада да му бутат калашника в ръката, да го качват на камиона и да го закарват в Украйна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари