Пред очите ни за 26 години шайка крадци открадна държавата!

1
Българите са общо взето в състоянието на онзи пациент, на който като му покажат рентгеновата снимка казва: не, не – дайте ми другата снимка
Българите са общо взето в състоянието на онзи пациент, на който като му покажат рентгеновата снимка казва: не, не – дайте ми другата снимка Снимка: БГНЕС

„Ние не сме важни, защото ако бяхме важни нямаше да допуснем пред очите ни за 26 години шайка крадци да откраднат държавата ни. Да я доведат до състояние на периферна територия със затихващи функции и едно оглупяло население без елементарни критични сетива, което продължава да търчи покрай поредния спасител и така до следващото завъртане на рулетката на хамстера“.

Това коментира проф. Иво Христов, предаде ПИК.

По неговите думи България няма собствен гръбнак и живот. България е по-скоро в сферата на тампоните, териториите – тампони.

"Българите са общо взето в състоянието на онзи пациент, на който като му покажат рентгеновата снимка казва: не, не – дайте ми другата снимка, тази не ми харесва", коментира професорът.

Той добави, че страната ни е с изключително ниски икономически, цивилизационни и демографски показатели. Така очакваната евроинтеграция не е довела до нищо положително, като продължава да изсмуква качествен човешки потенциал в западна посока.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари