Пребитият шофьор на линейка: Притеснявам се за живота си!

0
Изведнъж тълпата скочи върху мен, не можах да разбера какво се случи, разказа Реждеб Кадир
Изведнъж тълпата скочи върху мен, не можах да разбера какво се случи, разказа Реждеб Кадир Видео: bTV

Изведнъж тълпата скочи върху мен, не можах да разбера какво се случи, разказа Реждеб Кадир

Фрапираща агресия над спешни медици през празничните дни. Шофьор на линейка е пребит от роднини на дете, пострадало леко при катастрофа край Руен.

Спешният екип е пристигнал, за да окаже първа помощ. За нападението са задържани шестима мъже.

"Изведнъж тълпата скочи върху мен, не можах да разбера какво се случи. Защо съм му помагал на момчето?", разказа пред bTV шофьорът на линейката Реждеб Кадир.

Къде ви удряха?

"Предимно имах рани на главата, имам травма на главата и по лицето. Те последователно дойдоха за нула време, дойдоха с викове крясъци, не можахме да разберем даже какво се случваше, при условие че няма нищо, разбирате ли. Само едни материални щети, дето се вика - една каруца и една кола дето, бях видях, че бронята само е паднала, друго нищо", каза той.

След този случай за какво си мислите?

"Все още съм в паника, с две думи и съм притеснен за живота си", добави Кадир.

"Нанасяни удари в областта на главата само, по снимките още се уточнява дали има счупвания, но до момента нямаме данни за фрактура на черепни кости. В момента е в задоволително състояние, той е постъпил с диагноза сътресение на мозъка", каза началникът на Отделение по неврохирургия, УМБАЛ-Бургас д-р Стефан Шишков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Има циганин, има проблем!
    Да ви таковам у докторите! Как пък не успяхте да ги „ваксинирате“ тия цигани веднъж и завинаги, бе! Ей затова сега ще ви бият, да ви дойде акълът в главите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари