Пребиха шофьор в Монтана, след като блъсна мъж

0
е напуснал Шофьорът местопроизшествието, но е открит в Берковица
е напуснал Шофьорът местопроизшествието, но е открит в Берковица

Пребиха шофьор в Монтана, след като блъсна мъж, съобщиха от полицията

На 25 август, на улица "Одрин" е възникнал пътен инцидент, като автомобил е блъснал седящ на дървен стол на пътното платно мъж на 41 години.

Нанесен е побой на водача на колата от събралите се хора на мястото. Той е напуснал местопроизшествието, но е открит в Берковица.

Установено е, че това мъж на 26 години. Изпробван е за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна.

Пострадалият е прегледан и настанен за лечение в хирургично отделение на МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" - Монтана - с комоцио и без опасност за живота.

По случая се води разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Това са
    Гнусни цигани...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари