Пребиха футболист на мач в Несебър

0
Виделен Сердарски е с 4 шева след като му бе нанесен побой на полувремето
Виделен Сердарски е с 4 шева след като му бе нанесен побой на полувремето Снимка: Facebook

Виделен Сердарски е с 4 шева след като му бе нанесен побой на полувремето

Футболистът на "Атлетик" (Куклен) Виделен Сердарски е с 4 шева след като му бе нанесен побой на полувремето при гостуването на "Несебър" в Югоизточната "В" група. Заради това съотборниците му отказаха да излязат за второто полувреме и мачът бе прекратен при 0:0, информира 24 часа.

Сердарски е освободен за домашно лечение, след като е получил шевовете на челото.

В съблекалнята на гостите нахлуват няколко лица, сред които основния спонсор на "Несебър" и се саморазправят с футболистите.

Двубоят е прекратен и е извикана полиция. Цялата съблекалня на отбора на "Атлетик" е в кръв. Пострадал е още един играч.

Дежурен делегат на двубоя е Васко Петев от Хасково. Очаква се на база на неговия доклад да последват жестоки санкции за отбора на "Несебър".

"Несебър" води люта битка за промоция с отборите на "Саяна" (Хасково), "Спартак" (Пловдив) и "Гигант" (Съединение). "Атлетик" е осми в класирането.

Във втори пореден мач тимът на "Сливен" направи 0:0. Сега като гост на "Асеновец" в Асеновград, а в първия пролетен кръг направи същото и срещу "Гигант". За целия есенен полусезон "Сливен" в 19 мача записа 1 победа, 1 равен и 17 загуби с голова разлика 16:104.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари