Празнична украса, арка и червен килим очакват абитуриентите в Русе

1

В сезона на абитуриентските балове арка с балони, червен килим и стена за снимки ще очакват завършващите в центъра на Русе

 Украсата е поставена в близост до Паметника на свободата, където по традиция 12-класниците се събират със семействата си в празничния ден.

За доброто настроение на зрелостниците и гостите на града по ул. „Александровска“, в отсечката след „Тетевен“ и в отсечката пред Централни хали, бе монтираната и конструкция тип „небе“ със 150 разноцветни топки, изрисувани с любезното съдействие на  учениците от НУИ „Проф. Веселин Стоянов“.

На церемонията по раздаването на дипломите за завършено средно образование всеки от абитуриентите ще получи и магнит с послание от Община Русе.

Идеята за разполагане на външна украса по време на абитуриентските балове се реализира за първи път от Община Русе и ще допринесе за празничното настроение на абитуриентите от випуск 2022, както и на жителите и гостите на град Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Zfghjk
    Снощи нямаше червен килим!?
  • -20
    2
    чад
    и после на борсата , или онлифенс
  • -23
    1
    Народа
    И един надървен конски след тва ;)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари