Пожарникарите в Русенско реагираха на три сигнала през изминалото денонощие

0
Единият от тях е за проблеми с газова бутилка в село Бъзън
Единият от тях е за проблеми с газова бутилка в село Бъзън Снимка: архив

За изминалото денонощие дежурните екипи на пожарната са реагирали на три сигнала

Между 11:00 и 12:00 ч., екип от РСПБЗН – Ветово е посетил адрес в с. Бъзън, заради сигнал за проблем с газова бутилка. При отиване там служителите установили двама мъже, които се опитвали да изгасят бутилката, която е изпускала газ и е горяла факелно. Бутилката е обезопасена. Изяснено е, че проблемът е възникнал, докато възрастна жена си е пекла пипер. Пострадали при инцидента няма.

Другите два сигнала, отработени от екипите, са били за пожари в сухи треви и храсти - единият на площ от около 5000 кв.м на пътя между с. Бабово и с. Ряхово, а другият на площ от около 250 кв.м в кв. "Средна кула", в района на ул. "Агликина поляна". Потушени са без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари