Пожарникари обезвредиха рояк оси в ДГ "Радост"

0
Опасните насекоми се нароили в цепнатина на сградата
Опасните насекоми се нароили в цепнатина на сградата

Екипите на пожарната са реагирали на три сигнала за инциденти през изтеклото денонощие.

В 11:23 часа на 5 юни екип на Втора РСПБЗН е пратен по сигнал за запалено ел. табло на ул. "Тракия" в гр. Мартен. При отиване на място огнеборците установяват, че е горяла разклонителна кутия на кабелна телевизия с проводници,  която е паднала върху ел. таблото. Не се е наложило да се извършва пожарогасене, тъй като разклонителната кутия е била самозагаснала. При инцидента не са пострадали хора. Нанесени са щети – унищожени са 1бр. разклонителна кутия и около 5 м. проводници.

Вчера вечерта в 18:40 часа служители от сектор СОД към пожарната са пратени по сигнал за наличие на пчелен рой в района на детска градина на ул. "Шумнатица" в Русе. При отиване на място се установява, че в цепнатина на сградата на ДГ „Радост“ има рояк оси, които застрашават децата. Мястото е било третирано с инсектицид.

В 18:55 часа e получено съобщение за изтичане на газ от туристическа бутилка в блок „Марек“ в Русе. На адреса е изяснено, че след дълго готвене газовата бутилка се е нагряла и е започнала да изпуска газ. След като е изкарана навън и охладена, течът е спрял.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари