Пожарникари изнесоха жена в безпомощно състояние от жилищен блок в Русе

5
Възрастната жена бе изведена от жилището си в квартал "Възраждане"
Възрастната жена бе изведена от жилището си в квартал "Възраждане" Видео: Русе Медиа

Възрастната жена бе изведена от жилището си в квартал "Възраждане"

Малко след 18:00 часа е бил подаден сигнал за жена в безпомощно състояние в жилищен блок кв. „Възраждане“. Жената е била в апартамента си на втория етаж, съобщи Русе Медиа.

Очевидци разказаха, че съседи са чули виковете ѝ и са влезли в апартамента през балкона. Намерили са жената вътре в жилището. Междувременно е бил подаден сигнал и на тел.112.

На място бяха изпратени пожарникари, които да осигурят на медиците от Спешна помощ достъп до жилището на жената. След преглед и стабилизиране на състоянието ѝ, възрастната жена бе изведена от жилището си със съдействието на огнеборците и откарана в болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари