Пожар овъгли автобус в Русенско

1

Автобус, движещ се по линията между Русе и близкото село Тетово, се е запалил и е изгорял в Ново село. Това съобщи Topnovini.bg.

Бързата реакция на шофьора на возилото, който е евакуирал своевременно пътниците, не е позволила да се стигне до по-сериозни последици.

"Случаят е от вчера, 17 юли. За щастие няма пострадали. Ей това се случва с таралясниците, които години никой не контролира! Превозват пътниците с каквото намерят, вземат си паричките от хората, а за безопасността и удобството на пътуващите, никой не мисли! До кога ще се позволяват своеволия, на гърба на бедните хора питам аз?", сподели Коева.

Свързахме се с представител на превозвача "УОНДА" ЕООД. Азми Азмиев, който е ръководител транспорт във фирмата, потвърди за инцидента. Той обаче бе категоричен, че автобусът е бил в изправност и недоумява как се е стигнало до запалването.

"Нямам представа как се е стигнало до запалването. Двигателят, скоростната кутия, всичко е здраво. Добре, че шофьорът е реагирал бързо и пътниците са евакуирани. Той дори е опитал да загаси пламъците с пожарогасител, но не е успял", заяви Азмиев, като уточни, че пътниците своевременно са прехвърлени на друг автобус по линията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари