Пожар до входа на Градския стадион

0
Електрическо табло за осветление на терена се е запалило малко след края на футболната среща между Дунав и Славия
Електрическо табло за осветление на терена се е запалило малко след края на футболната среща между Дунав и Славия Снимка: Dunavmost / Архив

Вчера за времето от 17:25 до 18:30 часа екип на Втора РСПБЗН – Русе е гасил пожар, възникнал в електрическо табло до входа на Градския стадион в Русе.

Запалването възникнало малко след края на футболната среща, провеждана на стадиона, вероятно заради късо съединение. Таблото било разположено на пилон за осветление на терена. Запалването е изгасено от огнеборците с помощта на пожарогасители.

Тази нощ в 01:43 часа екип на РСПБЗН – Две могили е бил пратен на адрес в с. Горно Абланово по сигнал за пожар в къща. За съдействие е бил пратен и още един екип от Първа РСПБЗН в Русе, тъй като първоначално е съобщено, че гори цял етаж от къщата. При пристигане на място обаче пожарникарите са установили, че гори около 3 квадрата от таванска конструкция над стая, запалена от комин. Действията на огнеборците на място са продължили до 04:30 ч. При произшествието няма пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари