Повишена опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле

0
Шофьорите да се движат внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция
Шофьорите да се движат внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция Снимка: БГНЕС

Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел.

Това съобщи за  дежурният служител в Областно пътно управление - Благоевградм предаде Радио „Фокус“- Пирин. Проходими при зимни условия са пътищата в Благоевградска област. С нормална интензивност е трафикът по главен път Е-79, второкласен път 19 Симитли - Гоце Делчев и автомагистрала „Струма“ в областта.

Ограничено е движението за тежкотоварни автомобили над 12 тона на третокласен път 108 в района на село Рибник поради аварийни ремонтни дейности. Срокът за приключване на аварийния ремонт е до 31 юли. Ограничено е движението по главен път Е-79 в участъка Кресна – Долна Градешница в района на км 402+365 поради извършване на ремонтни дейности на моста на жп линията „София - Кулата“. Движението се осъществява по обходен маршрут, който заобикаля съоръжението и се регулира от светофарна уредба. Срокът за изпълнение на ремонтните дейности е до 30 март.

От Областно пътно управление - Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция.

С нормална интензивност е трафикът в областния център. Всички светофарни уредби са изправни. Няма образували се задръствания по основните пътни артерии в града. Градският транспорт се движи по разписание, без закъснение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари