Повдигнаха обвинение на бащата, хвърлил детето си от мост

0
Бащата смени версията си, като твърди, че детето се е подхлъзнало
Бащата смени версията си, като твърди, че детето се е подхлъзнало Видео: bTV

Повдигнаха обвинение за убийство на бащата, хвърлил 4-годишното си дете от мост в Габрово. Трагедията се разигра тази сутрин и шокира града.

Мъжът хвърлил детето от моста по северната дъга на Габрово, където обичайно се провеждат скокове с бънджи. Съседи са видели мъжа и детето за последно вчера и не са забелязали нещо странно, информира bTV.

Няма данни 31-годишният мъж да е психично нестабилен. Той е доведен баща на момчето, което припознал. С майката от години живеели на семейни начала. Познават ги и в кварталния магазин.

Като семейство съм чувала, че не са много... Тука като клиенти с момченцето е идвал да пазарува и няколко пъти сме правили забележка, щото сме забелязвали така че бутат, отварят...", разказва магазинерката Радка Димитрова Детето е посещавало детска градина, но тревожни сигнали от там към социалните не са постъпвали. Други деца в семейството няма.

Няма в дирекцията постъпила информация, че има някакъв проблем в семейството с това дете, по повод неговото отглеждане, за съществуващи рискове, малтретиране, побой или каквато и да била информация от такова естество.", заяви Радослава Христова, директор на Дирекция „Социално подпомагане” - Габрово: Утре полицията и прокуратурата ще изнесат официална информация по случая.

Очаква се съдът да гледа постоянната мярка за задържане на бащата. 

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари