Потвърдено: Борисов не е карал с 200 км/ч!

0
Караянчева си отдъхна
Караянчева си отдъхна

СИЙКА ЕКЗАМИНЪР.

Прокуратурата разкри нови детайли от невинността на премиера Борисов в ония записи.  След проведените петорни и шесторни експертизи, проверка на лични данни и други сведения от областта на националната сигурност, най-накрая прокуратурата заключи:

Каквито и неща да си приказва министър-председателят, фактически никога не е карал с двеста, както се хвали в тия разговори - пише в заключението на прокуратурата. - Това е някаква дружеска хипербола, както впрочем и другите определения, които се чуват в записа, на тема интелект и полова система. 

Проследихме подробно данните за движението на министър-председателя и установихме, че джипката му никога не е вдигала 200 км/ч, камо ли нещо друго да става - биене, набиване или въртене, както се споменава в записа. 

Главното заключение на проверката е, че министър председателят никога не се е придвижвал със скорост от двеста или повече километра в час, освен когато е летял със самолет. Но при полетите със самолет премиерът не е бил с лицата, които в записа визира като "набити с 200 и завъртяни". 

Така че проверката ни завърши успешно, няма данни за престъпление, но работата по случая за всеки случай продължава."

Според обобщените данни от проверката премиерът не е набивал никога нищо с двеста и това е художествен плод на фантазията му, не представлява престъпен фактически състав. 

Премиерът е карал навсякъде по тангентата на ограниченията - в градска среда 50-60 км/ч, по магистралите 120/140 км/ч и т.н. 

Всичко е наред и продължаваме напред. 

***
ЦВЕТА ТРИБЮН.

Цвета Караянчева също хареса констатациите на прокуратурата. Според нея проверката на записите с гласа на премиера е направена коректно и показва, че в страната има ред, и вече на всеки му е ясно, че Караянчева може да е всичко друго, но не е Мата Хари и никога няма да бъде.

"Това е важното, другото се оправя", усмихна се като Джоконда Цвета и обяви високо: Je ne suis pas Mata Hari. 


Изображението може да съдържа: 1 човек, текст, който гласи 'Hиe лrapиR ment.bg HA peny6лa OF SEMBLY OF BULGARIA ment ment.bg OF Moe Aa cbm ceKBa ama He cbm MATA xapи!! nent.bg bg'
 

ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ / ВЕСТНИК СЕГА

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари